Primbon Bali Agung

Pustaka Warisan Budaya Leluhur

Supported by Kalender Bali Digital

Kalender Bali 27 September 2017, Buda Keliwon Gumbreg, Kajeng Keliwon
September 2017
Çaka 1939
Rabu, 27 September 2017
Buda Keliwon Gumbreg, Kajeng Keliwon
Penanggal 7 Sasih Kapat Çaka 1939
DAFTAR WEWARAN
Eka Wara :   Luang
Dwi Wara :   Pepet
Tri Wara :   Kajeng
Catur Wara :   Jaya
Panca Wara :   Keliwon
Sad Wara :   Urukung
Sapta Wara :   Buda
Asta Wara :   Kala
Sanga Wara :   Dadi
Dasa Wara :   Manuh
Purnama/tilem :   Penanggal 7
Sasih :   Kapat
Tahun Çaka :   1939
Pratiti :   Sadayatana
Ingkel Jejepan :   Sato
Watek :   Wong - Lembu
Sapta + Panca :   Urip = 7 + 8
Pararasan :   Laku Surya
Lintang :   Tiwa-tiwa
Pancasuda :   Lebu Katiup Angin
Ekajalaresi :   Suka Pinanggih
Wuku :   Gumbreg
Ingkel Pandakan :   Buku
Bethara :   Candra
Wewukon :   Salah Wadi
  Carik Walangati
  Basah Cenik
  Tanpa Guru