Primbon Bali Agung

Pustaka Warisan Budaya Leluhur

Supported by Kalender Bali Digital

Kalender Bali 18 Agustus 2018, Tumpek Kandang (Saniscara Keliwon Uye)
Agustus 2018
Çaka 1940
Sabtu, 18 Agustus 2018
Tumpek Kandang (Saniscara Keliwon Uye)
Penanggal 7 Sasih Karo Çaka 1940
DAFTAR WEWARAN
Eka Wara :   Luang
Dwi Wara :   Pepet
Tri Wara :   Pasah
Catur Wara :   Menala
Panca Wara :   Keliwon
Sad Wara :   Paniron
Sapta Wara :   Saniscara
Asta Wara :   Uma
Sanga Wara :   Urungan
Dasa Wara :   Raja
Purnama/tilem :   Penanggal 7
Sasih :   Karo
Tahun Çaka :   1940
Pratiti :   Widnyana
Ingkel Jejepan :   Patra
Watek :   Watu - Uler
Sapta + Panca :   Urip = 9 + 8
Pararasan :   Laku Bumi
Lintang :   Rarung Pagelangan
Pancasuda :   Tunggak Semi
Ekajalaresi :   Patining Amerta
Wuku :   Uye
Ingkel Pandakan :   Manuk
Bethara :   Kuwera
Wewukon :   Lanus